MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, bugün Devlet Tiyatro Salonu’nda saat 15:00’de gerçekleştirilecek toplantıya MHP Samsun Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Erhan Usta, MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ve MHP MYK Üyesi Vahit Doğan’ın katılacaklarını bildirdi.

Anayasa Değişikliği konusunda 16 Nisan’da yapılacak referandum için siyasi partilerin kampanya çalışmalarının hız kazandığını belirten Aras, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu bilgileri aktardı:

“Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezimiz, geçtiğimiz yıl Kasım ayından itibaren siyasi gelişmeler hakkında teşkilatımızı ve seçmenlerimizi bilgilendirmek amacıyla genel merkez yöneticileri, başkanlık divanı üyesi ve milletvekillerinin katıldığı salon toplantıları tertip etmiştir. Bu vesileyle Genel Merkezimizin takvimine göre ilimizde de ‘Bilgilendirme Toplantısı’ için 4 Mart tarihi belirlenmiştir. 4 Mart Cumartesi günü Devlet Tiyatro Salonunda saat 15:00’de yapılacak olan programa konuşmacı olarak, MHP Samsun Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Erhan Usta, MHP Genel Sekreter Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, MHP MYK Üyesi Vahit Doğan katılacaklardır.

Programımızda, gerek ülkemizin siyasi gündemi, gerekse referandum süreci gibi Türkiye’deki son gelişmeler değerlendirilecektir. Bu program sayesinde partimizin yetkili kurullarından isimler, teşkilat mensuplarıyla ve vatandaşlarımızla yakından temasa geçecek, sebep ve gerekçeleriyle birlikte MHP’nin tutumunu ayrıntılı olarak anlatma fırsatı bulacaklardır. Programımıza Çorumlu hemşerilerimizi ve milletimizi davet ediyoruz.” (Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim