Başkan Karapıçak, Covid-19 salgını dolayısıyla yaşanan olağan dışı şartlarda partinin ilçe kongrelerinde titizlikle alınması gereken kuralların, 4 Ağustos 2020 tarihinde Genel Merkez Başkanlık Divanı toplantısında alındığını ifade etti.

Alınan kararlar doğrultusunda maske, temizlik ve sosyal mesafe kurallarına hassasiyetle uyulacağını anlatan Karapıçak, ilçe kongrelerinin gerçekleşeceği alanların dezenfekte edilecek, girişlerde el dezenfektanları bulundurulacağını dile getirdi. Kongrelerin gerçekleşeceği alan girişlerinde ateş ölçer ile delegelerin ateşleri ölçülerek, her birine maske temin edileceğini kaydeden Karapıçak, kongrelerin, seyircisiz bir şekilde ve sadece hazirun listesinde adı bulunan delegelerin katılımıyla gerçekleştirileceğini belirtti. MHP’nin Türk siyasetinde oynadığı başat ve birleştirici rolün, katkıda bulunduğu toplumsal barışın sürdürülmesi açısından, kongre sürecinde birlik ve beraberlik havasını yansıtan bir atmosferin teneffüs edilmesi gerektiğini anlatan Karapıçak, Şu günlerde partimizden beklenen ve aranan birliktelik havasını, dayanışma ruhunu aksettirecek en uygun vasıtanın, bilhassa ilçe kongrelerinin “Tek ses, tek yürek, tek bilek” hâlinde gerçekleştirilmesi olduğunu ifade etti.

İlçe kongrelerine genel merkezden onayı alınanlarla birlikte birlik ve bütünlük içerisinde gidileceğini kaydeden Karapıçak, Çorum İl Başkanlığı olarak kongreleri 18 Eylül Cuma günü Merkez ilçe ile başlatacaklarını ifade etti.

Karapıçak, “Türk Milliyetçilerinin son kalesi olan Milliyetçi Hareket Partisi, Anadolu coğrafyasında olduğu kadar Türk Dünyasının ve bütün gönül coğrafyamızın yeniden dirilişi için yegane umududur.

Teşkilatçılık çelik gibi irade katıksız teslimiyet gerektirir.

Teşkilatçılık çelik gibi irade katıksız teslimiyet gerektirir. Bizlerde Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Bey'in ortaya koyduğu yol haritasından zerrece taviz vermeden Türk Milletinin umudu olan Cumhur ittifakını daha da güçlendirecek 2023 Lider Ülke Türkiye hedefimize ulaşma yolunda kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz.

Liderimizin ortaya koyduğu hedefler doğrultusunda bütün ülküdaşlarımızı, partimize gönül veren bütün vatandaşlarımızı bir ve beraber olmaya davet ediyoruz.

Kongrelerimizin milletimize ve devletimize hizmet yolunda hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum, Milliyetçi Ülkücü Camiamıza ve bütün hemşehrilerimize saygı ve selamlarımı sunuyorum” dedi.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim