İskilip ilçesinde halka buluşan MHP’liler akşam saatlerinde de partililerle istişare toplantısında bir araya geldi. Toplantıda konuşan MHP adayları önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıya İl Başkanı Bekir Çetin, İl Başkan Yardımcısı Ali Fatih Göktuğ, İlçe Başkanı Ömer Küçük, İlçe Kadın Kolları, Milletvekili Adayları Prof. Dr. Vahit Doğan, Av. Aybüke Topçubaşı Ekici, İşadamı Fatih Özcan, Av. Muhsin Kocasaraç, parti üyelileri ve vatandaşlar katıldı.
Milletvekili Adayı Muhsin Kocasaraç, İskiliplilere çağrıda bulunarak kendi memleketinde olduğunu hatırlattı. Kocasaraç “İskilip’te aday yok deyip oy vermeyenlere sesleniyorum. Bu hangi parti olursa olsun. Tüm İskilip’lilerin seçimde evladına sahip çıkması bir borçtur. Biz sizlerin meselelerini biliyoruz. Çorum’un meselelerini biliyoruz. Sizlerden isteğim bu seçimde bire bir çalışmanızdır. Benim tek bir hedefim var İskilip’te AKP’den bir fazla oy almak. Bunu başardığımız an unutmayalım ki önümüzdeki seçimlerde belediye de bizim olacaktır hizmetlerde bizim olacaktır” dedi.
Kocasaraç, MHP’nin iktidara gelmesi ile İskilip’in kazanacağını ifade ederken, Fatih Özcan da Çorum’dan MHP’nin seçilecek bir milletvekilinin 3-4 vekile eşdeğer hizmetlerde imzası olacağını kaydetti. 7 Haziran’da bir milletvekilliğini az bir oyla kaybettiklerini hatırlatan Aybüke Topçubaşı Ekici ise bu kez bunu başaracaklarına inandığını belirtirken, Prof. Dr. Vahit Doğan da Türkiye’nin makus talihinin yenmesinin tek yolunun ülkücü camianın iktidara gelmesi olduğunu ifade etti. MHP’nin Çorum’da 2002 yılından bu yana milletvekilini bulunmadığını hatırlatan Doğan, “Çorum, ülkücü hareketin kalesidir. Sungurlu’ya ve Çoruma hakim olmak Karadeniz’e hakim olmak demektir” diye konuştu.
Çorum’un devlet tarafından ihmal edildiği için Ankara’ya göç verdiğini kaydeden Doğan, iktidarın Çorum’a gereken önemi vermediğini belirterek “MHP iktidarı ile Çorum hak ettiği hizmetleri alacak. Çorum’un ihmal edilmişliğine son vereceğiz” dedi. İskilip’in de toz-toprak ve çamur içinde olduğunu söyleye Doğan “İskilip bunu hak etmiyor” dedi.



Öte yandan esnaf ziyaretinde yaşlı bir kadının “Oğlum bizi çamurdan kurtaracak mısın? Yazın tozdan, kışın çamurdan kurtulamıyoruz. Allah yolunu açık etsin” demesi dikkatlerden kaçmadı. Fatih Özcan ayrıca futbol oynarken ayağını sakatlayan 13 yaşındaki Kadir isimli küçük futbolcuya geçmiş olsun dileklerini iletti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim