Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, Milliyetçi Hareket Partisi’nin yarım asra ulaşan siyaset tecrübesi ve köklü birikimiyle Türk milletinin haklı gururu olduğunu ifade etti. Türkiye’nin haysiyetli duruşunun, Türk-İslam ülküsünün muktedir ve muteber duruşu olduğunun belirtildiği açıklamada MHP’nin ihanete dur diyen, Türk ve Türkiye düşmanlarına karşı sur ören vatan ve millet bayraktarı olduğunu kaydeden Kaynar, bu uğurda her türlü fedakârlığa hazır olduklarının herkesçe bilinmesi gerektiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin mimarı olan Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin istikbal umudunu, istiklal ufkunu bünye ve dokusunda barındırdığını söyleyen Kaynar, “Cumhur İttifakı Türkiye Cumhuriyeti’ni üçüncü evreye taşıyan muhterem bir irade, milletimizin ruh kökünden doğmuş, milli hedeflere ulaşma hissiyatıyla doğrulmuş, bekamızı savunma iştiyakıyla dolmuş tarihi bir duruşun adı ve ahlakıdır” dedi.

İçinden geçilen süreçte, siyasi anlaşmazlıklar, değersiz hamasetler, art niyetli yorumlar, yanlı ve yozlaşmış imaların fitne ateşine odun taşımaktan başka bir anlama gelmeyeceğini kaydeden Arslan Kaynar, milli kimliği kaşıyıp karantinaya almak isteyen çevrelerin tekrar devreye girdiğini, Türklükle hesaplaşmak için yanıp tutuşan sefalet bloğunun bir kez daha heves ve heyecanla ortaya çıktığını anlattı.

Milletimizin ortak ve tarihi değerleri üzerinde tahribat yapmayı marifet veya demokrasi zannedenlerin yeniden iştahlandığını belirten Kaynar, “Milli bekamızla ilgili muazzam bir mücadele şuurunun sergilendiği bugünkü zaman diliminde, milli hissiyatın zedelenmesi, tarihi emanetlerin gölgelenmesi, Türklüğün etnik bir seviyede görülmesi büyük bir vebal, vahim bir yanlıştır. Milliyetçi Hareket Partisi uyarılarını samimiyet ve dürüstlükle seslendirmektedir” dedi.

CUMHUR İTTİFAKINA BAĞLI KALACAĞIZ, 31 MART SEÇİMLERİNE TEK BAŞIMIZA GİRECEĞİZ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin, Cumhur İttifakı’na bağlılığının devam ettiğini anlatan Arslan Kaynar, MHP’nin 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerine tek başına ve Türkiye’nin her seçim çevresinde katılacağını vurguladı.

Milliyetçi Hareket Partisi’ne yönelik ilgi ve desteğin gün geçtikçe arttığını belirten Arslan Kaynar, “Çorum’da yapılacak olan seçimlere iddialı şekilde hazırlanıyoruz. Liderimizin ve Genel Merkezimizin işaret ettiği şekilde hazırlıklarımızı iddialı şekilde sürdürüyoruz.

Parti teşkilatlarımıza yapılan Belediye Başkan Adaylıkları, Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi adaylık müracaatları bizleri fazlasıyla memnun edecek sayıyı çoktan aşmıştır.

Çorum’da milletimizin karşısına çok değerli adaylarımızla birlikte çıkacak, onları takdim ederek oylarına talip olacağız. Çorum’da yapılacak yerel seçimlerde bütün belediyelere talip olacağız. İnşallah Çorum’da Milliyetçi Hareket Partimizin şahlanışına hep birlikte şahit olacağız.

Milliyetçi Hareket Partisi Mahalli İdareler Seçimlerine katılacak adaylarını merkez yoklaması usulüyle belirleyecektir.

Tüm teşkilatlarımız yöresinde sevilen, takdir toplamış, sempatik, çalışkan, faal, beşeri münasebetleri göz dolduran, gayretli, milli ve manevi meselelerde açığı olmayan, millete hizmet etmeyi aşkla benimsemiş isimlerle yola çıkacaktır” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim