Geceye MHP İl Başkanı Bekir Çetin, MHP Milletvekili adayları Vahit Kayrıcı, Aybüke Topçubaşı, Sami Çam, Ali Akcan, MHP Milletvekili aday adayı Muhsin Kocasaraç, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, İskilip eski Belediye Başkanı Mehmet Lokum, Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkanı ve MHP MYK Üyesi Murat Kavuncu, Federasyon Hukuk İşleri Genel Başkan Yardımcısı Kemal Bayram, Ülkücü İşçiler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Uğur Türkmen, MHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Hattab İmal, MHP İlçe Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Hacıkarani Köprüsü’nden alana kadar yapılan Mehteran yürüyüşünün ardından PTT önünde şehitler ve gaziler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunduğu gecede İskilip Ülkü Ocakları Başkanı Atıf Boncuk bir konuşma yaptı. Boncuk, geceye destek olan tüm ülküdaşlarına teşekkür ederek bu gecenin iktidar yürüyüşünün meşalesi olacağını vurguladı.
Yağız Ozan’ın sahne aldığı etkinlikte ülkücü camianın önemli sanatçılarından Ali Kınık’ın sahneye çıkmasıyla coşku doruğa ulaştı. Kumsal Ses Müzik Zeybek takımının mini gösterisinin ardından sahne alan Ali Kınık MHP’lileri geç saatlere kadar eğlendirdi. Milletvekili adaylarının da konuşma yaptığı gece İskilip Dolması ve Keşkek ikramıyla son buldu.


(Aliye ÖNCEL)
Editör: TE Bilisim