Aras, Milletvekili Aday adayları Fikret Aktağ ve Av. Turan Kalıpçı ile il ve merkez ilçe yöneticilerinin de katıldığı ziyaretler programında ilk olarak Laçin’e gitti. Burada parti teşkilatını ziyaret eden Aras, daha sonra esnaf ziyaretinde bulundu. Esnafın ilgisiyle karşılanan Aras, Laçin Mal Müdürlüğü, İlçe Kaymakamı, Emniyet Amirliği ve Laçin Belediyesi’ni de ziyaret etti.

Ziyaretler sırasında özellikle de Cumhur İttifakı konusunda bilgileri paylaşan Aras, “Cumhur İttifakı Türkiye’nin kader seçimlerine mührünü vurup desteğini aldığı millet iradesiyle Türkiye Cumhuriyeti’nin istikbalini pırıl pırıl aydınlatacaktır” dedi.

Gelecek özlemlerini gerçekleştirerek hayat gerçeği yapacak, huzur, refah, istikrar ve istikbal arayışlarına rehberlik edecek yönetim yapısının Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi olduğunu vurgulayan Aras, “Egemenliğinden asla kuşku duymadığımız büyük Türk milleti 16 Nisan 2017’de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni halkoylaması vasıtasıyla kabul etmiş, istikbalinin rotasını bizzat çizmek suretiyle husumet dalgasını iradesiyle kırmıştır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Cumhuriyet tarihimizin üçüncü ve ilelebet var olmasını temenni ettiğimiz milli birlik ve dayanışma evresidir” dedi.

MHP Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras’ın daha sonraki durağı Dodurga İlçe Teşkilatı oldu. Aras, akabinde teşkilat mensuplarıyla birlikte Dodurga esnafını ziyaret etti.

Esnaftan seçimlerde destek isteyen Aras, Dodurga’daki seçim çalışmasında Dodurga Kaymakamlığını, Dodurga İlçe Emniyet Amirliğini, Dodurga İlçe Jandarma Komutanlığı, Dodurga İlçe Devlet Hastanesi’ni ardından da Newtex Tekstil fabrikasını ve çalışanlarını ziyaret etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim