Şahin, davet üzerine Gülabibay Mahallesi Bağcılar semtinde bulunan Denizköy Çay Ocağı ve Rüstem Eren Parkı yanında faaliyet gösteren Park Çayevi'ni ziyaret etti. İşyeri sahibi Yasin Karaman ve semt sakinleri tarafından coşkuyla karşılanan MHP Adayı Şahin, hem sohbet ederek hal-hatır sordu, hem de sorunlarını dinleyerek taleplerini aldı.

Her gittiği yerde olduğu gibi Gülabibey Mahallesi’nde de insanların kendilerini bağrına bastığını belirten MHP Adayı Kenan Şahin, gösterilen ilgiye teşekkür ederken, 31 Mart'ta Çorum'u MHP Belediyeciliği ile tanıştıracaklarını ve hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını dile getirdi.

MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin'e ziyaretler sırasında MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, belediye ve el genel meclis üyesi aday adayları ve partililer de eşlik etti.

KSS’DE İŞYERLERİNİ ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Küçük Sanayii Sitesi esnafını ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, Belediye Meclis üyesi aday adayları ile birlikte sanayi sitesine giden Başkan Adayı Şahin, sabah kahvaltısını Şahin Bekdamar'ın sahibi olduğu Şahin Baskül isimli işyerinde yaptı.

Ardından işyerlerini ziyarete başlayan MHP Adayı Kenan Şahin, hiçbir esnafı ayırt etmeden tüm dükkânlara girdi. Hem esnaflarla, hem de işyerlerinde bulunan müşterilerle tokalaşarak hal-hatır soran Şahin hayırlı işler temenni ettiği esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

Vatandaşlardan gelen talepleri tek tek dinleyerek not aldıran Başkan Adayı Kenan Şahin, gelen taleplerin çok makul olduğunu ve hemen hepsini de başkan seçilmesi halinde yerine getireceğini ifade etti. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim