MHP Milletvekili Adayı Alparslan Karapıçak, seçim çalışmaları kapsamında Çorum merkez ve bazı ilçelerde çeşitli temaslarda bulundu.

Özellikle esnaf ziyaretlerini seçim tarihine kadar yoğun bir şekilde sürdüreceğini belirten Milletvekili Adayı Karapıçak, “24 Haziran’a sayılı günler kala çalışmalarımızı aralıksız şekilde devam ettiriyoruz. Hemşerilerimizle buluşmamızda vatandaşlarımızın sıkıntıları dinliyor, yapabileceklerimizi ve 24 Haziran'ın ülkemiz ve milletimiz için önemini anlatıyoruz.” dedi.

Alparslan Karapıçak, “Çorumlu esnafımıza ayaküstü de olsa genel merkezimizin açıklamış olduğu programı açıklamaya çalışıyoruz. Milletvekili seçildiğimiz takdirde Çorum’da neler yapacağımızı anlatıyoruz. Özellikle esnaf arkadaşlarımıza sadece seçim zamanı değil milletvekili seçildikten sonra da onların içerisinde, onların yanında olacağımızın sözünü veriyoruz. Onlardan önce dua, sonra destek istiyoruz. Allah’ın izni ile 24 Haziran tarihinde milletvekili seçilmemiz hâlinde bize verecekleri bu sorumluluğu en iyi şekilde taşıyacağımızın bilinmesini istiyoruz.” şeklinde konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim