Ziyarette konuşan TÜRKAV İl Başkanı Fikret Aktağ, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek olan referandumda “evet” diyeceklerini açıkladı. TÜRKAV’ın sendikal hakların telaffuz edilemediği 1989 yılında kurulduğunu ifade eden Aktağ, kamu çalışanlarının tüm sorunlarına eğilen TÜRKAV’ın 100’den fazla temsilcilik, 159 bin üyesiyle Türkiye’nin en güçlü ve en dinamik sivil toplum kuruluşlarından birisi olduğunu kaydetti.

TÜRKAV’ın ‘Lider Teşkilat Doktrin’ilkesinden hareketle ve bu ilkeler doğrultusunda ‘Ay Yıldıza Söz Verdik’ sloganından taviz vermeden bugünlere geldiğini anlatan Aktağ, referandum sürecine değinerek, “TÜRKAV, Türkiye genelinde 100 şube ve temsilciliği ve 159 bin üyesi ile dün olduğu gibi bugün de her türlü ihanetin karşısında dimdik durmuştur. Memleket meselesinden başka meselesi olmayan camiamız, ezan dinmesin, bayrak inmesin ve vatan bölünmesin diye bu Anayasaya değişikliğine ‘evet’ diyoruz. Ülkemizi daha hızlı icra kabiliyetine kavuşturacak Anayasaya, “Biz Millet İçin evet, Devlet için evet, Cumhuriyet için evet, Türklüğün bekası için ‘evet’ diyerek destek vereceğiz” dedi.

MHP Çorum İl Başkanı Mehmet Akif Aras ise ziyarette yaptığı konuşmada kamuya Yenikapı ruhunun yerleşmesi gerektiğini belirtti.

Aras, “TÜRKAV, kamu çalışanlarının sorunlarını çözmeye gayret gösterip, onların sesi olma gayretiyle bugüne kadar gelmiştir. Dün Başbuğumuza, bugün hareketimizin Liderine ve Milliyetçi - Ülkücü Harekete sadakatle bağlı kalarak, teşkilat ilkelerinden asla taviz vermeyerek, örnek teşkil etmiştir” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim