Uğurludağ İlçe Teşkilatında yaşanan görev değişikliği nedeniyle ilçeye adeta çıkarma yapan MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, teşkilat mensuplarıyla görüştükten sonra ilçe halkıyla da buluştu. Esnafları ziyaret eden Karapıçak, daha sonra ise Uğurludağ İlçesi Köy Muhtarları Derneği’ne ziyarette bulundu.

Dernek Başkanı Ertekin Denden ve dernek yönetiminin yanısıra ilçeye bağlı köylerin muhtarlarının tamamının yer aldığı ziyaret sırasında muhtarlardan hem köyleri hakkında, hem de sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunan Karapıçak, muhtarların ilettiği sorunlarını giderilmesi konusunda MHP olarak üzerlerine düşen görevi yapacaklarını söyledi.

Agah Karapıçak’a ziyaret sırasında Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Uğurludağ İlçe Başkanı Şuayip İpek, Alaca İlçe Başkanı Şerafettin Ercoşkun, Bayat İlçe Başkanı Bekir Güngör, İskilip İlçe Başkanı Ali Alıcı, Mecitözü İlçe Başkanı Hüseyin Güneş, Osmancık İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, Laçin İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, Sungurlu İlçe Başkanı Yasin Şahin, Boğazkale İlçe Başkanı Ali Oran, Çorum Belediye Meclis Üyesi Selim Güloğlu, TÜRKAV Başkanı İlyas Gül ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Ziyaretin ardından MHP’liler, muhtarlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdiler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim