MHP İl Başkanı Bekir Çetin ve beraberindeki parti yöneticileri ziyaretlerine Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan ile başladı. Sayan’ı yeniden göreve seçilmesinden dolayı kutlayan MHP yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman işbirliği içinde çalışacaklarını söyledi. Sayan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek MHP İl Başkanı Çetin ve yönetimine görevinde başarı dileklerini iletti.
MHP yöneticilerinin ikinci durağı Patates Üreticileri Birliği Başkanı Davut Subaşı’na oldu. Üreticilerin sorunlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Subaşı tarafından İl Başkanı Çetin’e bir dosya sunuldu. Çetin de patates üreticilerinin sorunlarını milletvekilleri aracılığıyla Meclis’e taşıyacaklarını söyledi.
Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Necati Gül ve Karadeniz Birlik Müdürü Bülent İnce’ye de iade-i ziyarette bulunan Bekir Çetin ve beraberindeki heyet taleplerle ilgili bilgi aldı. Çetin sivil toplum kuruluşları ile her zaman yakın ilişkiler içerisinde olmak istediklerini vurgulayarak bu tür istişarelere önem verdiklerini vurguladı.


(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim