Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çorum Teşkilatı 1 Kasım Milletvekilliği Genel Seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor
Önceki akşam Katipler Konağı’nda bir araya gelen partililere seslenen MHP İl Başkanı Bekir Çetin “Bu birlik beraberlik başarıyı beraberinde getirecektir” diye konuştu.
Toplantıya MHP Çorum Milletvekili adayları Prof. Dr. Vahit Doğan, Av. Aybüke Topçubaşı Ekici, Fatih Özcan ve Av. Muhsin Kocasaraç, İl Başkanı Av. Bekir Çetin, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Yağmur Çırak’ın yanı sıra İl ve Merkez İlçe yöneticileri ve eski İl Başkanlarından Ercan Daşdan, Hüseyin Esenyel, İsmail Lek, Vahit Demiran, Ahmet Ertekin ve Orhan Polat katıldı.
Birlik ve beraberlik mesajının verildiği toplantıda konuşan İl Başkanı Çetin “Önümüzde önemli bir seçim var. Öncelikle bugün burada aynı masada bizleri buluşturan Allah’a hamdolsun şükürler olsun. Bu birliğimiz beraberliğimiz başarıdan başarıya koşacağımızın bir göstergesidir. İnşallah önümüzdeki 1 Kasım seçimlerinde Çorum’dan Ankara’ya birden fazla milletvekili göndereceğiz. Yıllarca MHP çatısı altında gece gündüz çalışmış partimizin değerli büyüklerini aramızda görmekten çok mutlu olduk. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Tek bir hedefimiz var. Milliyetçi Hareket’ni Türkiye’de iktidar olmasıdır” şeklinde konuştu.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim