Mecitözü İlçe Teşkilatını ziyaretinde konuşan Aras, MHP’nin boyun eğmeyeceğini, FETÖ’yle bir olup adaleti katleden, partiye kumpas kuranları ve Türk’e nefret kusanları milletin apaçık şekilde görüldüğünü ifade etti.

MHP camiasının; kendi siyasi tarihi açısından önem taşıyan böylesi dönemlerde bir araya gelip kenetlendiğini belirten Mehmet Akif Aras, “Camiamız; tefrikaya, bozgunculuğa, ayrımcılığa, fitneye ve nifaka asla izin vermeden aziz şehitlerimizin emaneti olan kutlu davaya sahip çıkarak birlik ve beraberliğini muhafaza etmiştir.

Bu son kuşatmada da partimiz; bütün bu karanlık teşebbüsleri, büyük bir tesanüt ve uyanıklıkla savuşturmuş, hainlerle kendini onların oluşturduğu seraba kaptıran ayrık otlarını temizlemek üzere harekete geçmiştir.

MHP, 48 yıllık siyasi geçmişe sahip köklü bir partidir. MHP sıradan bir siyasi oluşum değil, bir dava partisidir. Yıllardır çeşitli gerekçe ve bahanelerle MHP’nin bittiğini, biteceğini iddia edenler kendileri gitmişler, MHP kalmıştır. MHP’nin siyasi varlığı, doğrudan Türk milletinin mevcudiyeti ve bekasıyla alakalıdır. Camiamızda kafa karışıklığı oluşturmaya, negatif algı üretmeye çalışanlar yine hüsrana uğrayacaklardır. MHP muarız ve aleyhtarlarının attıkları iftiralar, yazdıkları yalanlar ayaklarına dolanacaktır. Partimiz; kutlu iktidar yürüyüşünü büyük bir inançla sürdürecek, siyasi mücadelesine bundan sonra daha büyük bir ivmeyle devam edecektir” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim