Belediye Başkan Adaylığı, Belediye Meclisi Üyeliği Adaylığı ve İl Genel Meclisi Adaylığı müracaatlarını 15 Kasım 2018 Perşembe tarihinden itibaren almaya başlayacaklarını belirten Kaynar, “Başvuruları 15 Aralık 2018 Cumartesi gününe kadar kabul edeceğiz. Partimizden aday adayı olmak isteyenler bağlı bulundukları il, ilçe ve belde teşkilatlarına bu tarihler arasında başvuruda bulunabilirler” dedi.
“GÖNÜL SEFERBERLİĞİ İÇERİSİNDE MÜCADELE EDECEĞİZ”
Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durum ile çevresini kuşatan siyasal kargaşadan kurtulmak için önümüzdeki seçimleri fırsat bilerek tüm gayretleriyle çalışacaklarını söyleyen Kaynar, açıklamasına şu şekilde devam etti:

“Kutlu geçmişimizden aldığımız güç ve onurla geleceğimizi kucaklayacağız. Bu yüce amaca yönelik çalışmalar, her dava arkadaşımız için kutsal ve milli bir görevdir.
Bu kutlu mücadelemiz aynı zamanda; İçinde yaşadığı ekonomik şartlar nedeniyle ailesi önünde küçük düşme korkusu yaşayan babalar adına, tarlasını ekip biçerken mazot parasına yenilmiş çiftçimiz adına, üretimi durmuş, makinaları stop etmiş, işçisine ücret ödeyemeyen biçare haldeki sanayicilerimiz adına, siftahsız dükkânını kapatan, çekini, senedini ödeyemeyen esnafımız adına mücadele vereceğiz.
Bu kutlu mücadelemiz sırasında dava arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışacağız. Hiçbir zorluğa aldırış etmeden, gönül seferberliği içerisinde, manevi dünyamızın bize verdiği güç ve ruhla tüm imkânsızlıkları yenip Milliyetçi Hareketi iktidara taşıyacağız.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim