Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve katılımın bir hayli yoğun olduğu aday adayı tanıtım programına MHP İl Başkanı Bekir Çetin, Merkez İlçe Başkanı Sinan Özcan, Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Hattab İmal, parti yöneticileri, ilçe teşkilat başkanları, 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde MHP’den Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Muhsin Kocasaraç, Sami Çam, Mahmut Alparslan, Aybüke Topçubaşı Ekici, Döndü Akkaşoğlu, Şükrü Günaydın, Ahmet Anak, Vahit Kayrıcı, Hüseyin Esenyel, Mehmet Dalyan, Ali Akcan, Fatih Sarığoğlu, Salim Kırdı, Ahmet Ertekin, Muharrem Şemsek, Abdullah Karaman, Selim Bilge ve ile çok sayıda partili katıldı.
Spor salonunu dolduran partililer, program süresince coşkularını zirvede tutarak sık sık adaylar lehine tezahürat yaptılar.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayana programın açış konuşmasını İl Başkanı Bekir Çetin yaptı. Açılış konuşmasının ardından etkinlik, sinevizyon gösterisi, semazen gösterisi, Merzifon Belediyesi mehteran takımının konseri, adayların tanıtımı ve Murat İnce’nin şiir dinletisi ile devam etti.
Programda Demokrat Parti’den istifa ederek MHP’ye katılan Av. Muhsin Kocasaraç ve bazı DP üyelerine rozetini MHP İl Başkanı Bekir Çetin taktı. Tanıtım toplantısında yapılan açıklamada DP’den yaklaşık 350, AKP’den ise 30 kişilik ekibin MHP’ye katıldığı söylendi.
(Taner ŞİMŞEK)




Editör: TE Bilisim