24 Haziran’da yapılacak olan 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’yle ilgili çalışmalarını hız kesmeden sürdüren MHP Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, Bahçelievler Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu.

İl Başkanı Arslan Kaynar ve parti yöneticilerinin de eşlik ettikleri ziyaretlerde Aras, 24 Haziran Seçimleri’nin önemine dikkat çekerek, hem Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan, hem de MHP için destek istedi.

Aras, 24 Haziran Seçimleri’ne yüksek bir katılım sağlanması gerektiğinin önemine vurgu yaparak, “Eğer bu seçimler yüksek katılımla olur ise çok şey, çok daha iyi anlaşılacaktır. Hangi odaklar, hangi propaganda araçlarıyla milleti yanıltmaya yönelmişlerse milletin yüksek katılımıyla bu odakların propagandasına ve provokasyonlarına ne kadar karşı durduklarını göstereceklerdir.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak milletle yüz yüze bir seçim stratejisi yürüttüklerini söyleyen Aras, “Vatandaşlarımız ve dava arkadaşlarımız bu seçimlere çok büyük alaka göstermektedir. Çorum İl Başkanlığımızın genel koordinatörlüğünde, bir disiplin içerisinde seçilip seçilmeme yerini düşünmeksizin, yüksek bir dava şuuruyla milletvekili adayı arkadaşlarımızla birden kol kola kenetlenmiş vaziyette çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu seçimlerde milletvekili adayları ve teşkilatlar olarak milletimizle yüz yüze, kol kola, el ele bir çalışma dönemi başlattık. Sessiz bir çoğunlukla TBMM'de güçlü bir MHP'nin varlığının ortaya konacağını umut ediyoruz.” diye konuştu.

“KAMUOYU YANILTILIYOR”

Seçim yaklaştıkça, medya ve diğer araçlarla özellikle MHP üzerinde önemli kurgular yapıldığını ileri süren Aras, “MHP yok farz edilmeye ve kamuoyu aldatılmaya çalışılmaktadır. Bunu yapanlar, 24 Haziran sabahı seçim sandığına gidip gitmeyeceği şüpheli olan, kime oy vereceği meçhul olan insanlardır. Allah nasip ederse bunu yapanlar 24 Haziran saat (gece) 12.00'den sonra şaşkın ördeğe dönecek ve MHP'nin varlığını göreceklerdir. Bu fitne ve fesat son günlerde değişik üsluplarla yaygınlaşmaktadır. Bütün bunlara karşılık MHP, Cumhur İttifakı'nı oluşturan iki partiden bir tanesidir. Cumhur İttifakı'nın adayı ise Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Dolayısıyla MHP'liler cumhurbaşkanı adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan'a oylarını kullanacak. Cumhur İttifakı'nda oyunu kullanırken de ittifakı oluşturan siyasal kimliğini koruyarak, ilk defa Türkiye'de bir ittifak yapısı içerisinde varlığını sürdürmek isteyen MHP'ye oy vereceklerdir. Bunu hiç kimse engelleyemeyecektir. Değişik usullerle arkadaşlarımızı zihni kargaşaya sürüklemek isteyenler, burada gerçeği yine 24 Haziran'da görmüş olacaktır. Bu seçimin önemi buradadır. Bu seçimin arka planı Türk milletinin geleceğidir, Türk milletinin teminatıdır.” ifadelerini kullandı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim