Toplantıya MHP Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammed Yavuz Ünlü, Fransa Türk Federasyonu Başkanı Ömer Bekar, Eski İl ve ilçe Başkanları Fahri Azkur, Orhan Polat, Hüseyin Esenyel, İsmail Çabuk, Ahmet Ertekin, İsmail Lek, Mehmet Akif Aras, Şükrü Günaydın, Abdullah Ateş, Ahmet Özgün, eski Ülkü Ocakları Başkanları Kürşat Yıldırım, Mahmut Alparslan, Ahmet Hattap İmal ve Selahattin Ezer katıldı.

Samimi bir ortamda yapılan toplantıda ülkücü camianın önde gelen isimleri anılarını tazeleyerek geçmiş günleri yar ettiler ve MHP ile Türk Milliyetçiliği davasına bağlılıklarını güçlü bir şekilde dile getirdiler.

Toplantı da konuşan MHP Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, Türk Milliyetçiliğine emek vermiş önemli isimlerin bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajları vermesi karşısında çok duygulandığını ve mutlu olduğunu söyledi. Toplantıya ev sahipliği yapan Selahattin Ezer ile Mustafa Şimşek’e teşekkür eden Şahin, toplantı da seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Toplantıya katılanların ortak kanaati ise MHP’ye yoğun bir teveccühün olduğu ve bu seçimlerde Çorum’da sonuç alınacağına inançlarının tam olduğu belirtildi. Ayrıca seçimler öncesi üzerlerine düşen tüm çalışmaları yaptıklarını bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini ve MHP iktidarının ise yakın olduğu dile getirilerek, Çorum’da ülkücü camianın kenetlenerek bütün sorunları çözebileceğini ve tüm Çorumluların yapılacak yerel seçimlerde MHP’ye destek verilmesini istediler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim