İskilip İlçe Başkanı Ali Alıcı’nın katıldığı ziyarette Ortaköy İlçe Başkanı Ahmet Özyılmaz ve yönetimiyle bir araya gelen Aras, Cumhuriyet Halk Partisi’nde MHP düşmanlığının marazi bir hal aldığını ifade etti.

Yollarda umduğunu bulamayan CHP’nin kendisini yeniden MHP karşıtlığına yerleştirmek istediğini belirten Aras, CHP sözcülerinin MHP’ye saldırmak için fırsat kovaladığını ancak bu saldırıları CHP’nin siyasi sığlığını gösterdiğini kaydetti.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kamuoyu oluşturmaya yönelik olarak her seçim döneminde baraj altı gösterildiğini ancak bu anketlerin her zaman nal topladığını dile getiren Mehmet Akif Aras, “Biz, CHP ve anketler üzerinden pozisyonumuzu belirlemeyiz. Demokratik bir ülkede son sözü sandıkta millet söyler. Milletimizin teveccühü milli politikaların merkezi MHP’yedir.

Bugün Türkiye’de siyaset gündemi MHP ile belirlenmektedir. Bütün tartışmaların odağına MHP’yi koyuyorlar. Bu durumu doğal karşılıyoruz, çünkü MHP Türkiye Cumhuriyeti üzerindeki planlara karşı Türk milletinin sigortasıdır. MHP karşıtlığı üzerinden siyasi pozisyon alanlar MHP’siz bir siyasetin olamayacağını da itiraf ediyorlar. MHP Türk siyasi hayatının onurlu amiral gemisidir; bu konumunu da muhafaza edecektir” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim