Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Burdur, Çanakkale, Çorum ve Kırklareli illeri ile birlikte 200 belediye başkan adayını daha açıkladı. Durmaz, seçim komisyonunun yapmış olduğu değerlendirme ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin onayları sonucunda 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde kesinleşen belediye başkan adaylarının isimlerini açıkladı.

4 il olmak üzere toplamda 200 adayın isminin daha belirlendiğini belirten Durmaz, buna göre Burdur Belediye Başkan adayı Uğur Şen, Çanakkale Belediye Başkan adayı Hakan Pınar, Çorum Belediye Başkan adayı Kenan Şahin ve Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut olarak belirlendiğini kaydetti. Sadir Durmaz yaptığı açıklamada ayrıca Çorum’un Bayat İlçesi’nde Şaban Çakır; Dodurga İlçesi’nde Dilaver Akbaş, Mecitözü İlçesi’nde ise Emin Söğütçü’nün belirlendiğini dile getirdi.

MHP Genel Merkezi geçtiğimiz günlerde de Alaca için Sacit Kağızman, Boğazkale için Mesut Ocaklı, İskilip için Ali Sülük, Kargı için Recep Bolpaça, Oğuzlar için Oguz Hantal, Ortaköy için Necip Erdemirci, Osmancık için Ahmet Gölgör, Sungurlu için Şaban Köyhanoğlu’nun ismini açıklamıştı. Uğurludağ için açıklanan Cemal Sağır ise daha sonra Zeki İpek ile değiştirilmişti.

Öte yandan MHP 24 Ocak 2019 Perşembe günü Ankara Atatürk Spor Salonu’nda tüm aday adaylarının katılımıyla Belediye Başkanları Aday Tanıtım Toplantısı düzenleyecek.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim