Çorum Devlet Tiyatro Salonu’ndaki düzenlenen toplantıya MHP Samsun Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Erhan Usta, MHP Erzurum Milletvekili ve MYK Üyesi Prof. Dr. Kamil Aydın ve MHP MYK Üyesi hemşehrimiz Prof. Dr. Vahit Doğan, İl Başkanı M. Akif Aras, Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, Belediye Meclis Üyesi Ali Beyaz, il genel meclis üyeleri, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Selim Aydın, Ülkü Ocakları Başkanı Yavuz Ünlü, TÜRKAV Başkanı Fikret Aktağ, MHP İl, İlçe, Merkez ilçe yöneticileri ile yüzlerce partili katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantının açış konuşmasını MHP İl Başkanı M. Akif Aras yaptı. Genel Merkezin Kasım ayından itibaren salon toplantıları tertiplendiğini, bugün de Çorum’da böyle bir toplantıyı organize ettiklerini dile getiren İl Başkanı Aras, ülke gündemindeki konularla ilgili partilerinin duruşu ve siyasi gelişmelere bakış açısının bu toplantılarda ülküdaşlarına aktaracaklarını vurguladı.

İl Başkanı Aras’ın konuşmasının ardından toplantı basına kapatıldı. Basına kapalı bölümde konuşan MHP TBMM Grup Başkanvekili Erhan Usta, MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın ve MHP MYK Üyesi hemşehrimiz Prof. Dr. Vahit Doğan, gerek önümüzdeki referandum sürecine ilişkin gerekse diğer ülke gündemindeki konular hakkında bilgilendirmede bulundular.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim