MHP İl ve Merkez İlçe Başkanlığı koordineli bir şekilde yürüttüğü teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Ovakarapınar, Ovasaray ve Üyük köylerinde teşkilatlanarak temsilcilerini atadı. MHP İl Başkanı Bekir Çetin, Merkez İlçe Başkanı Sinan Özcan, İl Başkan Yardımcıları M. İhsan Çıplak, Sinan Eryücel, Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Şükrü Demiray, Hakan Seyrek ve bir grup partiliyle köylere çıkartma yaptı. Ziyaret kapsamında Ovakarapınar köyü temsilciliğine Ömer Ertuğrul, Ovasaray köyü temsilciliğine Osman Adıgüzel, Üyük köyü temsilciliğine ise Esat Özkaya atandı.
İl Başkanı Bekir Çetin, 7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlerin hayati önem arz ettiğini belirterek, Türkiye’nin geleceğinin bu seçimlere bağlı olduğunu ifade etti. AKP’nin köylüyü ve çiftçiyi yüz üstü bırakıp kaderine terk ettiğini ifade eden Çetin, MHP’nin iktidarında köylerin yeniden şahlanışa geçeceğini ve çiftçinin emeğinin karşılığını alacağını vurguladı.
Merkez İlçe Başkanı Sinan Özcan da, göreve geldikleri ilk günden bu yana mahalle ve köylerde teşkilatlanma çalışmalarına önem verdiklerini vurgulayarak kısa bir süre içinde merkeze bağlı mahalle ve tüm köylerde teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayacaklarını dile getirdi. Köylerin ve çiftçilerin yaşadığı sorunları tespit ettiklerini belirten Özcan, 8 Haziran’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarında köylünün yeniden milletin efendisi olacağını vurguladı.
AKP İktidarı döneminde çiftçilerin artan mazot ve gübre fiyatları nedeniyle üretim yapamaz, yaptığı üretimden de para kazanamaz hale geldiğini söyleyen Merkez İlçe Başkanı Sinan Özcan, bunun tek sebebinin ise kendine mecbur bırakma çabası oluğunu ancak 7 Haziran’ın bir milat olacağını ve Allah’ın izni ile bu karanlık gidişatın sona ererek Milliyetçi Hareket’in iktidarı ile sadece köylü ve çiftçilerin değil herkesin hak ettiğini alacağını, artık kendini zengin etmek için çalışan milletvekilleri değil halkı zengin etmek için çalışan milletvekillerinin olacağını kaydetti.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim