Türkiye’nin milli ve tarihi çıkarlarını korkusuzca savunmak, darbecilerin ve her türlü teröristin karşısında azim ve kararlılıkla milli duruş sergilemenin Milliyetçi Hareket Partisi’nin 49 yıllık görevi olduğunu anlatan Aras, “Milliyetçi Hareket Partisi her türlü kumpasa, her kirli oyuna rağmen hamd olsun diridir, dimdik ayaktadır. Direncimizi kırmak isteyenler çok bekleyecektir. Her türlü bozguncu emel ve hedef duayla örülmüş manevi duvarlarımızı aşmaya çalışsa da, dün olduğu gibi yine kırılıp, dağılıp püskürtülmeye mahkûm olacaktır” dedi.

Yarın Ankara Arena Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirecekleri “Milli Duruş, Şühedaya Vefa, Millete Beka’’ temalı 12’nci Olağan Büyük Kurultayı’na vatan, millet ve devlet ortak paydasında buluşakları her vatandaşı beklediklerini anlatan Aras, kurultaya Çorum’dan Milliyetçi Hareket Partisi il ve ilçe teşkilatları olarak tam kadro katılacaklarını anlattı.

Aras, “Liderimizin emrinde ülkemizin dört bir yanından gelen gönüldaşlarımızla buluşacağız. Büyük bir coşku ve heyecanla kucaklaşacağız. Ülkemiz, bölgemiz ve dünya kamuoyuna seslenecek olan Liderimizin tarihi konuşmasını hep birlikte dinleyeceğiz.

Çorumlu vatandaşlarımızı ve aziz hemşerilerimizi kurultayımıza davet ediyor, yaşanacak büyük buluşmaya katılmaya çağırıyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

ARAS

Mehmet Akif Aras

Editör: TE Bilisim