MHP İl Başkanı Bekir Çetin, Kadın Kolları Başkanı Adalet Avcu’nun başkanlığının Vahit Demiran’ın istifa etmesi ile sona erdiğini belirterek, Avcu’dan boşalan kadın kolları başkanlığına Ülkü Kır’ın getirildiğini açıkladı.
Kadınların siyasette etkin ve yetkin olmasını arzuladıklarını ifade eden MHP İl Başkanı Bekir Çetin, 7 Haziran’da yapılacak olan seçimleri Kadın Kolları’nın da katkısı ile galibiyetle noktalayacaklarını söyledi.
Kadının olmadığı bir siyaset dünyasının her zaman yarım kalmaya mahkum olacağını ifade eden Çetin, “Bu nedenle göreve seçildiğimizden bu güne kadar şehrimizin her alanında örgütleneceğimizi ve kadınlarımızın başımızın tacı olduğunu ısrarla vurguladık. Güçlü, etkin ve yetkin bir kadın kolları teşkilatımız partimizin çalışmaları için vazgeçilmez bir unsurdur.
Bir önceki il yönetimimizde kadın kolları başkanlığımızı yürüten Adalet Avcu hanımefendinin görevi önceki il başkanımız Vahit Demiran’ın istifası ile parti tüzüğümüz gereğince sona ermişti.
Şimdiye kadar ki hizmetleri nedeniyle kendisine bir teşekkürü borç biliyoruz.
Görevine başlayan yeni kadın kolları başkanımız Ülkü Kır hanımefendiye ise yeni görevinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim