AK Parti Çorum İl Teşkilatı’nın seçim işleri toplantısı Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu’nda düzenlendi. Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bülent Yağmur’un başkanlığında düzenlenen toplantının açış konuşmasını yapan İl Başkanı Karadağ, 2019’da yapılacak olan yerel ve genel seçimlerin kendileri açısından önemli olduğunu dile getirdi.

Çorum teşkilatları olarak geçmiş seçimlerde önemli başarılar elde ettiklerini belirten Karadağ, “Bunun en güzel örneğini 16 Nisan halk oylamasında gördük. 16 Nisan sabahı merkez ilçede 2 bin görevliyi sabah 07.00’de okullarda hazır bulundurduk” dedi.

Çorum’da il kongreleri, kadın ve gençlik kolları kongrelerini tamamladıklarını kaydeden Karadağ, “Artık önümüzde seçim süreci var. İttifak yasası Meclis’ten geçti. MHP ile birlikte 2019’da güzel bir çalışma örneği sergileyerek inşallah tekrar Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı devletin bayına seçtirme gayreti içinde olacağız” şeklinde konuştu.

Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Bülent Yağmur ise 2019’daki seçimle birlikte cumhurbaşkanlığı sisteminin tam manasıyla uygulanacağını belirterek, teşkilatları bu sürece hazırlayacaklarını dile getirdi.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim