Kovit 19 salgını tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirilen kongrelere dair değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Agah Karapıçak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatları doğrultusunda "İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak" şiarı ile partinin 14 Mart 2021 tarihinde gerçekleştireceği 13. Büyük Kongresine giden yolda ilçe kongrelerini gerçekleştirerek süreci başlattıklarını anlattı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kongrelerinin küskünlüklerin, kırgınlıkların bir tarafa bırakıldığı birliğe beraberliğe davet, kucaklaşma ve bayramlaşma olduğunu dile getiren Karapıçak, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin Kongreleri, bir siyasi partinin yasal bir zorunluluğu yerine getirilmesi prosedüründen çok daha öte, çok daha büyük anlam ihtiva etmektedir.

Zaman kişisel kavgaların zamanı değil, birlik ve beraberlik zamanıdır. Biz bir olduktan sonra aşamayacağımız hiçbir engel, hiçbir zorluk olmayacaktır. Biz bir oldukça Türk Milleti ve Türk Devleti huzur güven ve refah içerisinde var olmaya devam edecektir.

Bu şuurla Milliyetçi Hareket Partisi tüm teşkilatlarıyla Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey'in ortaya koyduğu Cumhur İttifakı iradesi ile Türk Devletinin 2023 Lider Ülke Türkiye hedefine giden yolda taş olmaya toz olmaya toprak olmaya taliptir.

Partimiz ilkeleri, yüklendiği sorumlulukları, çözüm üreten yapısıyla Türk Siyasetinde yön belirleyici bir yapıdadır. Liderimizin belirttiği gibi " Kazanan Türkiye ve Türklük olduktan sonra kaybetmek bile bizim için şerefli bir sonuçtur" dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim