Çorum’da 26 Mart 2017 tarihinde gerçekleştirilen Bayat İlçe Kongresiyle başlayan ilçe kongreleri sürecinin tamamlandığının ifade edildiği açıklamada 11 Haziran 2017 Pazar Günü yapılacak Milliyetçi Hareket Partisi İl Kongresiyle birlikte, büyük kurultay öncesi kongre sürecinin Çorum’da tamamlanmış olacağı ifade edildi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

“Partimizin demokratik kongre süreçlerini teker teker aşarak, taze kan takviyesi yaparak ve yenilenmeyi sağlayarak ülkemizin kaderine yön verecektir.

Şu gerçek görülmelidir ki, Milliyetçi Hareket Partisi’nin belirlediği yüksek ülkülere ulaşması ülkemizin tek ümidi, tek çıkışıdır. Bu nedenle partimiz çok güçlü şekilde Türkiye’nin yönetimine, milli huzur ve iç barış ortamının teminine taliptir.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 48 yıllık birikimi, asırları aşan fikriyatı, vatan ve millet sevgisiyle yoğrulmuş siyasi yapısı iktidar olmaya ve Türkiye’nin kötü talihini değiştirmeye yetecektir. İnanıyoruz ki, gerçekleştireceğimiz 12. Olağan Büyük Kurultayı iktidarla taçlanacaktır. Vatanımızın her hanesine ulaşarak, her insanıyla buluşarak ve herkesi eşit ve Cenab-ı Allah’ın bir emaneti görerek tavizsiz yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Milletin yanından, Hakk’ın yolundan ayrılmayacağız.
Kongrelerimizin, demokrasinin kökleşmesi ve kurumsallaşması için bir vesile olacaktır. Cenab-ı Allah vatan uğruna, millet yararına yapacağımız gayretleri karşılıksız bırakmayacak ve bizleri de inşallah mahcup etmeyecektir.

İl Kongremiz 11 Haziran Pazar günü Devlet Tiyatro Salonu’nda (Karakeçili Mahallesi Hamit Kaplan Cd. No:3 Çorum ) Saat 12.00’de yapılacaktır.

Düzenleyeceğimiz kongremize Milliyetçi-Ülkücü Harekete gönül verenleri, bütün hemşerilerimizi, vatandaşlarımızı ve Türk Milletini davet ediyoruz.”

Editör: TE Bilisim