Uzun yıllar Gazi Caddesi’nde hizmet sunan MHP İl Başkanlığı, Sel Sokak’taki Mevlana Otoparkı karşısında bulunan Ak İş Merkezi’ne taşınmıştı. Partinin yeni İl Başkanlığı ofisi hafta sonu düzenlenen bir açılışla resmen faaliyete geçti.

Cumartesi günü gerçekleştirilen açılış törenine MHP Samsun Milletvekili ve TBMM Grup Başkan Vekili Erhan Usta’nın yanı sıra İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş, Pankobirlik Başkanı Ahmet Pehlivan, Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Kılıç ve Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Muhammet Yavuz Ünlü ile çok sayıda Teşkilat mensubu katıldı.

Tören Mehter Takımı tarafından çeşitli marşlar seslendirilmesiyle başladı. Ardından kürsüye gelen MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, yeni binalarında daha güçlü ve aktif bir şekilde çalışacakların belirterek, açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür etti. MHP Grup Başkan Vekili Erhan Usta’nın konuşmasından sonra ise kurban kesilerek dua yapıldı.

Tören, İl Başkanlığı kurdelesinin Erhan Usta ve diğer parti yöneticileri tarafından hep birlikte kesilmesiyle sona erdi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim