Milliyetçi Hareket Partisi Çorum 11. Olağan İl Kongresi’nde İl Başkanlığına seçilen Av. Bekir Çetin düzenlenen törenle mazbatasını aldı.
Çorum İdare Mahkemesi bahçesinde düzenlenen törene, MHP eski Milletvekili Melek Denli Karaca, Merkez İlçe Başkanı Sinan Özcan, eski İl Başkanı Hüseyin Esenyel, Ülkü Ocakları İl Başkanı Ahmet Hattab İmal, il-ilçe, merkez ilçe ve kadın kolları yöneticileri ile çok sayıda partili katıldı.
Törende kısa bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Bekir Çetin, il kongresinin birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirildiğini ve ülkücü camiaya yakışır bir şekilde tamamlandığını söyledi.
Çetin, “Kongremizi, partimize, hareketimize ve ülkücü camiaya yakışır bir demokrasi ortamında, huzur içinde gerçekleştirdik. Katkısı olan tüm dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bugün göreve resmi olarak başlıyoruz. Ülkücü camia olarak, ülkücü hareketi Çorum’da özlenen günlerine kavuşturmak için gece gündüz demeden arkadaşlarımızla omuz omuza mücadele edeceğiz. Allah bu yolda yar ve yardımcımız olsun” dedi.
MHP’nin iktidara gelmesi için Çorum’da var güçleri ile çalışacaklarını ifade eden MHP İl Başkanı Çetin, “Önümüzde çok kısa bir süre var. Türkiye Cumhuriyeti’nin varoluş veya yokoluş mücadelesi vereceği, devletimizin üniter yapısının oylanacağı bir seçim olacak. Türkiye Cumhuriyeti’nin bu yapısını koruyacak tek güç, MHP’nin tek başına iktidara gelmesi ile mümkün. Bütün mücadelemiz bunun için olacak. Kongre sürecimizdeki birlik ve beraberliğimiz bundan sonra da artarak devam edecek” diye konuştu.
Mazbata töreninin ardından partililer Hıdırlık Mezarlığı’na geçerek, sahabeler ve vefat eden partililerin ruhu için dua etti.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim