Türkiye Kamu-Sen eski İl Temsilcisi Mahmut Alparslan, 7 Haziran’da yapılacak Genel Seçimler’de Milliyetçi Hareket Partisi’nden 25. Dönem Milletvekili olabilmek için aday adaylığını açıkladı.
MHP tabanında ve Ülkücü camiada sevilen bir isim olan Mahmut Alparslan, Cumartesi günü MHP İl Başkanlığı’nda düzenlediği bir basın toplantısıyla adaylığını kamuoyuna duyurdu.
Çok sayıda MHP’linin destek verdiği basın toplantısında Mahmut Alparslan, AKP’nin uyguladığı politikaları sert bir dille eleştirerek, 7 Haziran Seçimleri’nin Türkiye için bir dönüm noktası olacağını söyledi.
MHP Aday Adayı Mahmut Alparslan, AKP iktidarının 13 yıldır sürdürdüğü politikalar sayesinde ülkenin bölünme noktasına geldiğini belirterek, “Çözüm süreci yutturmacasıyla Türkiye bölünüyor. AKP’ye oy vermek demek bu bölünmeye katkı sağlamak demektir. AKP’ye oy vermek demek bundan sonraki dönemde İmralı’daki teröristbaşının dışarı salınmasına ve halkın arasında elini kolunu sallayarak dolaşmasına imkân tanımak demektir. Bu nedenle tüm bunların önüne geçmek için 7 Haziran Seçimleri’nde MHP çatısı altında birleşmeliyiz.” diye konuştu.
AKP Hükûmetleri döneminde Çorum’un yeteri kadar hizmet alamadığını kaydeden Alparslan şöyle devam etti:
“Çorum’un etrafındaki bütün illere havaalanı yapılırken, Çorum maalesef ‘hava alan’ bir şehir olmuştur. Hızlı tren projesi, kaplumbağa hızına bile yetişmemektedir. 2002 yılından bu yana devam eden AKP Hükûmetleri’nde Çorum’un bakan düzeyinde temsil edilmemesi çok acıdır. Bunca yıldır AKP’ye büyük destek vererek bu konuda sonuç alamayan hemşehrilerimize, en son Çorumlu bir bakanın MHP Hükûmeti zamanında bulunduğunu hatırlatmak isterim. Allah nasip ederse 7 Haziran’da MHP yeniden iktidar olduğunda, Çorum tekrar bir bakan kazanacaktır.”
Seçim sürecinde partililerden destek isteyen MHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Mahmut Alparslan, “Çorum 15 yıldır üç hilale hasrettir. Bizim mücadelemiz hak ve hukuk mücadelesidir. Bizim mücadelemiz Türk Milleti’nin varlık mücadelesidir. İnşallah bu hasret 7 Haziran Seçimleri’nde son bulacak, milletimiz MHP iktidarında mutlu yarınlara huzurlu geleceğe kavuşacaktır. 7 Haziran Seçimleri milletimiz için dönüm noktası, Atatürk’ün deyimiyle ‘Ya istiklal ya ölüm’ noktasıdır.” şeklinde konuştu.


(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim