12.Olağan Büyük Kurultay öncesinde ülke genelinde il kongrelerinin büyük çoğunluğunun yapıldığını ifade eden Aras, “Partimiz büyük kurultayımız öncesinde demokratik süreçleri birer birer aşacak ve taze kan takviyesi yaparak daha da güçlenecektir.

Ülkemizin içerisinde bulunduğu dönem Türk Milliyetçilerine büyük sorumluluklar yüklemiştir.

Ülkemizin geçirdiği buhranlı dönemlerle birlikte, partimiz de bir kuşatma yaşamıştır.

Bu nedenle kongrelerimiz süreçlerinde Milliyetçi-Ülkücü Hareketin haysiyet ve hassasiyetlerini taşımaya özen gösterilmiştir” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 48 yıllık birikimi, asırları aşan fikriyatı, vatan ve millet sevgisiyle yoğrulmuş siyasi yapısının iktidar olmaya ve Türkiye’nin kötü talihini değiştirmeye yeteceğini ifade eden Mehmet Akif Aras, “Milliyetçi Hareket Partisi Türk siyasetine mühür vurmuştur.

Türk milliyetçiliği hem kurucu, hem kurtarıcı, hem de şartlar gerekirse, tıpkı 16 Nisan Halkoylamasında olduğu gibi, değiştirici vasfını, örtülemez rolünü ifa edegelmiştir.

Milliyetçi Hareket Partisi değişen hükümet etme sistemiyle birlikte çok daha etkin, çok daha güçlü, karmaşık siyasal süreçlere çok daha müdahil olabilecektir.

Bunun aksine kim ne söylüyorsa yalan ve uydurmadır.

Partimizin önündeki korkulukları hep birlikte yıkacağız.

Ülkülerimizin ufkunda kalıntı halinde de olsa biriken sis perdesini inancımızın gücüyle dağıtacağız.

Geride kalan 48 yılın birikim ve kadroları ile Türkiye’mizin yönetimine, Türk milletinin onurlu geleceğine talip olduğumuzu, büyük başarılara imza atmak için çok çalışacağımızı herkes görecek ve şahit olacaktır” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim