Çorum eski Milletvekili ve MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, beraberinde İl Başkanı Bekir Çetin, Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı İhsan Çıplak, ve MHP Belediye Meclis Üyesi Ali Beyaz olduğu halde, PTT Başmüdürlüğü, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Çorum İl Koordinatörlüğü, İl Gıda Tarım ve Haycancılık Destekleme Müdürlüğü, Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti.
İlk olarak PTT İl Müdürü Ziya Başıaçık’ı makamında ziyaret eden MHP’liler, PTT çalışanları ve işçi hakları konusunda bilgi alışverişinde bulundular.
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Çorum İl Koordinatörü Hakan Körpınar ise, MHP heyetinin ziyareti sırasında, program dahilinde Çorum’da 331 projenin imzalandığını söyledi.
Kurum çalışanları ile de görüşen Vahit Kayrıcı, tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi ve sulu tarımın yaygınlaştırılması yönündeki hedeflerini dile getirirken, yatırımlar yanında, sosyal politikalarla da halkın refahını ve huzurunu sağlamayı amaç edindiklerini vurguladı.



Editör: TE Bilisim