Çorum firması olan Metropol’ü, Türkiye çapında bir marka hâline getirmeyi hedefleyen Kaptanlar Grup, ilk yılını düzenlediği görkemli bir kampanyayla taçlandırıyor.
Bu kapsamda Metropol Alışveriş Merkezleri tarafından “Çorum’a Özel Hediye Yağmuru” adıyla bir kampanya başlatıldı.
Kampanya hakkında bilgi veren Metropol yetkilileri, 10 Eylül 2016 tarihine kadar mağazalarından alışveriş yapan 1 kişiye lüks daire, 3 kişiye ise son model otomobil kazanma şansı sunduklarını söylediler.
Kampanya çerçevesinde, belirtilen tarihler arasında tek seferde 35 TL’lik alışveriş yapan her müşterilerine bir çekiliş hakkı tanınacağını belirten yetkililer, “Kasalardan verilecek katılım kartındaki ad, soyad, doğum tarihi ve adres bilgilerini doğru olarak beyan eden herkes bu hediyeleri kazanma şansı yakalayacak.” dediler.
Kampanyanın Çorum’daki tüm Metropol mağazalarında geçerli olduğunu hatırlatan yetkililer, çekilişin 27 Eylül 2016 tarihinde saat 15.00’te Afra Kültür Merkezi’nde yapılacağını duyurdular.
Ayrıca çekilişle belirlenecek talihlilerden 9 kişiye led TV, 9 kişiye bulaşık makinası, 9 kişiye çamaşır makinası, 9 kişiye buzdolabı, 19 kişiye bisiklet, 9 kişiye dizüstü bilgisayar, 19 kişiye akıllı cep telefonu, 3 kişiye oyun konsolu ve 1919 kişiye ise piknik ve balkon şemsiyesi hediye edeceklerini dile getiren Metropol yetkilileri, tüm Çorum halkını bu kampanyaya katılmaya davet ettiler. (Erkan BAYATLI) 
Editör: TE Bilisim