Çorum markası Metropol’ü, Türkiye çapında bir marka haline getirmeyi hedefleyen Kaptanlar Grup, ilk yılını düzenlediği kampanya ile taçlandırdı.
Kaptanlar Grup tarafından devralınan Metropol Alışveriş Merkezleri’nin 1. Yılı nedeniyle düzenlenen ‘Çorum’a özel hediye yağmuru’ isimli kampanya kapsamında Afra Düğün Salonu’nda çekiliş yapıldı.
2. Noter Başkatibi Ebu Bekir Bulat gözetiminde gerçekleştirilen çekilişe mağaza müdürleri Çetin Sunkar, Ahmet Avcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Bilindiği üzere kampanya dahilinde talihli müşterilerden 1’ine lüks daire, 3’üne ise son model otomobil kazanma şansı sunulmuştu.
Yapılan çekiliş sonucunda lüks daire Zülal Karaca isimli talihliye çıkarken, 3 adet son model otomobil ise Sefa Horaz, Satılmış Atak ve Sırma Arslan’a çıktı.
Ayrıca çekilişle belirlenen talihlilerden 9 kişiye led TV, 9 kişiye bulaşık makinası, 9 kişiye çamaşır makinası, 9 kişiye buzdolabı, 19 kişiye bisiklet, 9 kişiye dizüstü bilgisayar, 19 kişiye akıllı cep telefonu, 3 kişiye oyun konsolu ve 1919 kişiye ise Metropol piknik ve balkon şemsiyesi hediye hediye edildi.






(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim