Mesude & Hacı Veran çiftinin oğulları Hitit Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu mezunu, eski futbolcu ve antrenör Mustafa Veran; Ayfer ile Ömer Ünal’ın kızları TED Çorum Koleji’nde Beden Eğitimi Öğretmeni olarak çalışan Merve Ünal önceki gün düzenlenen görkemli düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi.

Yıldızpark Düğün Salonu’nda düzenlenen düğüne Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İspir, Türkiye Faal Antrenörler Derneği (TÜFAD) Çorum Şube Başkanı Remzi Karahan, Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Mehmet Yalçın, Veran ve Ünal ailesi bireyleri, eş dost ve akrabaları ile davetliler katıldı.

ÇORUM HABER, Mesude-Hacı Veran ile Ayfer & Ömer Ünal çiftini kutlar, Merve ve Mustafa’ya ömür boyu mutluluklar diler.

GÜL AİLESİNİN ÇOCUK SEVGİSİ

Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül ile eşi Halime Gül çifti katıldıkları bir düğünde Çorum Belediyespor’un eski futbolcusu Osman Gıdık’ın oğlu ile yakından ilgilendi.

Çorum’un eski futbolcularından Antrenör Mustafa Veran ile TED Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Merve Ünal çiftinin önceki akşam düzenlenen düğününe katılan Halime & Zeki Gül çifti burada Bölgesel Amatör Lig takımlarından Bayburt İl Özel İdaresi’nde futbol hayatını sürdüren Osman Gıdık ile eşi Betül Gıdık’a rastladı. Eskiden Çorum Belediyespor’da oynayan Osman Gıdık’ın oğlu Egemen ile yakından ilgilenen Gül çifti küçük çocuğu bir süre sevdi.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim