Çorum A Kalite Mutfak Dekorasyon sahibi ve eski MHP İl Başkan Yardımcısı Ahmet Kurtbaş, AKP Çorum Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan'a bir slogan verdi: "Merkezin adayı, herkesin adayı..."
Seçimlere yoğun bir tempoda hazırlanan ve esnaf ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Adayı Ceylan, okul döneminden arkadaşı olan, aynı zamanda adaşı Ahmet Kurtbaş'ı, Eşref Hoca Caddesi üzerindeki işyerinde ziyaret etti. Ceylan'ı işyeri önünde karşılayan ve önce kucaklayan, sonra çaya davet eden Kurtbaş, seçim çalışmalarında başarı dileklerini iletti.
Ahmet Sami Ceylan'a seçim çalışmalarında kullanması için bir slogan veren Kurtbaş, “Merkezin adayı, herkesin adayı" sloganının Ceylan için çok uygun olduğunu söyledi.

“DOSTLUĞUMUZ SİYASET ÜSTÜDÜR”
Kurtbaş, farklı siyasi partilerde mücadele etmelerine rağmen Ceylan ile sıkı bir dostluğunun bulunduğunu, bu dostluğun okul yıllarından beri devam ettiğini anlatarak, “Ahmet Sami Ceylan çocukluk arkadaşım. Dostluğumuzu, arkadaşlığımızı siyasetin hep üzerinde tuttuk. İnşallah kendisini Ankara'ya milletvekili olarak göndereceğiz. Bugüne kadar üzerimize düşeni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Ceylan'ın özüne, sözüne, her şeyine kefilim. Çorum'u TBMM'de en güzel şekilde temsil edeceğine can-ı gönülden inanıyorum. Ahmet Sami Ceylan, bugün neyse yarın da o olacaktır, aslını, özünü değiştirmeyecek. Milletvekili de olsa, bakan da olsa kişiliği bozulmayacak, özünden taviz vermeyecektir. Hiçbir ayrım gözetmeksizin Çorum'a ve Çorumluya hizmet edecektir. Bunun bilincindeyiz” dedi.

“DOSTLUK BAKİ…”
Ceylan ise Kurtbaş ile olan arkadaşlığının ortaokul yıllarından beri devam ettiğini, 32 yıllık dostluklarının bulunduğunu anlatarak, “Kendisinin de dediği gibi dostluğumuzu siyasetin üzerinde tuttuk. Siyasette de zaman zaman istişare ediyoruz. 1 Kasım'dan sonra da bu dostluk devam edecek, dostluğumuz baki kalacak" diye konuştu.
Ahmet Sami Ceylan ve Ahmet Kurtbaş, daha sonra bir süre sohbet ederek, anıları tazeledi.
(Selda FINDIK)
Editör: TE Bilisim