Merkez Köy Muhtarları Derneği Başkanı Zeki Oral ve çok sayıda köy muhtarının katıldığı ziyarette AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ da hazır bulundu. Akar'ı yeni görevi nedeniyle tebrik eden muhtarlar İl Başkanı Karadağ ile de sohbet etme ve sorunlarını aktarma fırsatı buldu.

Ziyarette konuşan İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı’nın atanmasıyla birlikte bundan böyle tam bir uyum ve birlik beraberlik içerisinde güzel hizmetler yapacaklarına inandığını söyledi.

Çorum’un köyleri için önümüzdeki iki yıl tam bir seferberlik ilan ettiklerini açıklayan Karadağ, iki yıl içinde asfalt, su, kanalizasyon gibi bu konuların çözülmesi için gayret içerisinde olacaklarını kaydetti.

AKAR: "AYRIM YAPMADAN BÜTÜN KÖYLERİMİZE HİZMET GÖTÜRECEĞİZ"

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ise, muhtarların ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, köylerin AK Parti hükumetleri döneminde yaşanabilir bir hale geldiğini söyledi.

Köylerin kalan eksiklerinin de tamamlanarak daha güzel hale geleceğini ifade eden Akar, "İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı uyumunu göstererek çok güzel işlere imza atacağız. Birlik ve beraberlik içinde ayrım yapmadan tüm köylerimize hizmet edeceğiz" dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim