Yapılan seçimde Endüstri Meslek Lisesi Öğrencisi Ertuğrul Yıldırım Merkez İlçe Öğrenci Meclisi Başkanı seçilirken yönetimde ise Hüseyin Yakup Aslan, Aleyna Köse, Taha Saflı ve Levent Laçin seçildi.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan seçime Milli Eğitim Şube Müdürü Şahin Özcan, okul müdürleri ve okulların öğrenci meclis üyeleri katıldı.
Seçim öncesi konuşan Milli Eğitim Şube Müdürü Şahin Özcan, proje ile; Cumhuriyetin demokrasi ile güçlendirilmesi, öğrencilerde yerleşik bir demokrasi kültürünün oluşturulması, hoş görü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, kendi kültürünü özümsemiş, milli ve manevi değerlere bağlı, evrensel değerleri benimseyen nesillerin yetişmesi, öğrencilere seçme ve seçilme, oy kullanma kültürünün kazandırılmasının amaçlandığını ifade etti.
Yapılan konuşmanın ardından divan oluşturuldu.
Aybüke Kıyılmak, Yusuf Kerem Öztürk ve Mehmet Yılmaz’ın divan üyeliğini yaptığı seçimde Ertuğrul Yıldırım, 49 oy alarak Merkez İlçe Öğrenci Meclisi Başkanı seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine ise Hüseyin Yakup Aslan, Aleyna Köse, Taha Saflı ve Levent Laçin seçildi.



(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim