Açılışa Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Reha Metin Alkan, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Mercedes-Benz A.Ş. Eğitim Birim Müdürü Raşit Uzunoğlu, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törenin açılışında konuşan Okul Müdürü İbrahim Ayaz, ülkelerin gelişmesi ve kalkınmasında sanayilerin öneminin büyük olduğunu ifade etti. Sanayileşmenin temel unsurunun ise bilgi, beceri ve iş alışkanlıklarına sahip nitelikli insan gücü olduğunu anlatan Ayaz, okul olarak kendilerinin de sanayicinin istediği nitelikli insan gücünü yetiştirme gayreti içinde olduklarını belirtti. Ayaz laboratuvarın kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından vali Yardımcısı Recep Yüksel tarafından Mercedes-Benz A.Ş. Eğitim Birim Müdürü Raşit Uzunoğlu’na plaket ve çiçek verildi. Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü’nün Mercedes-Benz Çorum yetkili Servisi Servet Kırış’a plaketini verdiği programda Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Reha Metin Alkan da Mercedes-Benz A.Ş. Eğitim Birim Müdürü Raşit Uzunoğlu’na plaket verdi. Törenin ardından laboratuvarın açılışı yapılarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi alındı.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim