Milletvekili Adayı Aras, Çorum’da bazı kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti.

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleriyle ilgili çalışmalarına yoğun bir tempoda devam eden Aras, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Vergi Dairesi, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Sosyal Güvelik Kurumu İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Türk Telekom İl Müdürlüğü ile YEPAŞ’ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleriyle ilgili çalışmalarına sürdüren Aras, Fatih Caddesi, Albayrak Caddesi, Eşref Hoca Caddesi, Osmancık Caddesi ve Gülabibey Mahallesi’ndeki bazı resmi kurumlarla esnafı ziyaret etti.

İlk olarak Türk Telekom Müdürlüğü’ne giden ve hem personelle, hem de kurum idarecileriyle görüşen Mehmet Akif Aras, daha sonra SGK İl Müdürlüğüne geçti. Burada da personellerle, ardından da İl Müdürü Duran Cesur ile görüşen Aras, partisinin sosyal güvenlik politikaları ve seçim beyannamesinde yer alan konular hakkında bilgileri paylaştı. İŞKUR İl Müdürü Ali Şahan ve personelleriyle de tokalaşarak hal-hatır soran MHP Adayı Aras, Çorum Müzesi’nden sonra da YEPAŞ’a geçti.

Kurumlar arasında yer alan esnafları da ihmal etmeyen Aras, hem hayırlı işler temennisinde bulundu, hem de partisinin politikalarını anlatarak destek istedi. MHP’nin 24 Haziran seçimleriyle ilgili seçim beyannamesinde yer alan konulardan bahseden Mehmet Akif Aras, asgari ücretten vergi alınmayacağını açıkladı. Ücretlilerin asgari ücret kadar gelirinin vergi dışı bırakılacağını da söyleyen Aras, 24 Haziran seçimlerinin her konudan çok önemli olduğunu da dile getirdi.

Milletvekili Aday Adayı Fikret Aktağ, Ülkü Ocakları Başkanı Muhammet Yavuz Ünlü ve parti yöneticilerinin de yer aldığı ziyaretlerde daha sonra İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Vergi Dairesi, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü ziyaret edildi.

Partisinin seçim beyannamesinde özellikle de kamu çalışanlarını ilgilendiren konular hakkında açıklamalarda bulunan Aras, kamu çalışanlarının tüm ek ödemelerinin emekli aylığına yansıtılacağını açıkladı. Daha sonra esnaf ve vatandaşlarla biraraya gelen Aras, Cumhur İttifakını anlatarak Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan ile partilerine destek istedi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim