Ziyarette Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Tahir Eşkil, Diyanet-Sen Şube Başkanı Ali Yıldız, Toç Bir-Sen Şube Başkanı Arzu Özkader, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Erdoğan Cengiz, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Burhan Şahin, Kültür Memur-Sen İl Temsilcisi Mehmet Bayrak, Enerji Bir-Sen İl Temsilcisi İsmail Temur, Bayındır Memur-Sen İl Temsilcisi Mustafa Bayrak, II. Nolu Eğitim Bir-Sen Başkanı Erol Çalmaz, Genç Memur-Sen Başkanı Mustafa Şahinbaş ve Memur-Sen Çorum Kadın Komisyonu Başkanı Ayşe Çalmaz hazır bulundu.
Ziyarette konuşan Memur Sen İl Temsilcisi ve Sağlık Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı, “Sivil toplum harekâtı içinde olan aynı zamanda Çorum siyasetinde önemli yeri bulunan Sayın Mehmet Karadağ’ın başkanlığını Çorum Memur-Sen olarak tebrik ediyor, hayırlı olmasının temenni ediyor, yeni görevinde başarılar ve kolaylıklar diliyoruz” dedi.
İlim Yayma Cemiyeti Başkanlığı döneminde Karadağ ile birlikte yaptıkları güzel çalışmaların olduğunu dile getiren Saatcı, bundan sonra da çalışmalarının hız kesmeden artarak devam etmesi temennisinde bulundu.
AK Parti İl Başkanı Karadağ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Memur-Sen’e milli meselelerde verdiği destekten dolayı teşekkür etti.
Memur-Sen’in Türkiye’nin en büyük sivil toplum örgütü olduğunu ifade eden Karadağ, “Türk demokrasisinin gelişmesinde ve milli meselelerde her zaman liderlik yapmaktadır. Ülkemize ve kamu çalışanlarına sağladığı katma değer büyüktür. Bu tip sivil toplum örgütleri ülkemiz için büyük şanstır. Memur-Sen’in Çorum’daki çalışmalarını yakinen takip etmekteyiz. Çorum’umuza ve kamu çalışanlarına verdiği hizmetlerden ve katkılardan dolayı teşekkür ediyor, birlikte daha güzel hizmetlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.


(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim