Ziyaretlerde yaptığı konuşmada İl Özel İdaresi, Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik il Müdürlüğü hizmet ağı konularında çok önemli görevler icra edildiğini anlatan Saatcı, il sekreteri ve müdürlerin; kurumun mutfağında yetişen, kurumu ve sahayı çok iyi bilen kişiler olduğunu vurguladı. Atanan yetkililerin kurumlarına ve Çorum’a katma değer sağlayacaklarından emin olduğunu anlatan Ahmet Saatcı, “Çorum’a hizmet noktasında üzerimize düşen her konuda, kendilerinin yanında olduğumuzun ve olacağımızın bilinmesini istiyorum” dedi.

Konuşmasında gündeme ilişkin açıklamalarda da bulunan Saatcı, Referanduma sunulacak Anayasa Değişiklik Paketinin, bürokratik bir dizayn olduğunu değişiklikte yer alan hükümleri bürokratik oligarşiyi bitirmeye yönelik bir adım olarak nitelendirdiklerini vurguladı.

Kendilerinin, değişikliği, refah seviyesinin yükselmesi, çalışanların da bu yükselmeden payını alabilmesi yönünden olumlu bulduklarını anlatan Saatcı, “İstikrarın olmadığı bir ortamda kaybeden Türkiye oluyor. Bunu 7 Haziran sürecinde gördük. Anayasa Değişikliği Paketiyle çift başlılık sona erecek, istikrar sağlanacak. İstikrar da yeniden büyük Türkiye’nin yolunu açacak. Bu nedenle referandumdan çıkacak sonucun ülkemizin hayrına olacağına inancımız tamdır” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim