Ak Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Ahmet Saatçi ile Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Tahir Eşkil ile bir araya geldi.
Memur-Sen İl Temsilcisi Saatçi ile Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Eşkil, İl Başkanı Bekiroğlu’nu ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Saatçi ve Eşkil, her girdiği seçimden zaferle çıkan Ak Parti’nin 7 Haziran seçimlerinde de her ne kadar tek başına iktidar olamasa da hem Çorum’da hem de Türkiye genelinde birinci parti olduğunu hatırlatarak, seçimdeki başarılarından dolayı İl Başkanı Bekiroğlu’nu tebrik ettiler.
Ak Parti’nin iktidarda bulunduğu dönemde her alanda olduğu gibi hem sağlık, hem de eğitim alanında da çok önemli atılımlar yaptığını belirten Saatçi ve Eşkil, Çorum’un da gerek milletvekillerinin girişimleri, gerekse de teşkilatların çalışkanlığı ile merkezi iktidardan çok önemli yatırımlar aldığını vurguladılar. Saatçi ve Eşkil, sivil toplum teşkilatları olarak her zaman Ak Parti iktidarının destekçisi olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini vurguladılar.
İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Memur-Sen’in sendikacılık anlayışında bir çığır açtığını kaydetti. Ziyaret sırasında ayrıca Türkiye’de ki eğitim ve sağlık sorunları hakkında ve sorunların nasıl çözüleceği konusunda hasbihal edildi.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim