Memur-Sen İl Başkanı Ahmet Saatçi, 8203 üye ile Çorum’un en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarını açıkladı.
Memur-Sen’in Çorum’da yeniden yetkili sendika ilan edilmesi nedeniyle bir basın toplantısı düzenleyen Saatçi, “Hedefimiz; çalışanların tamamına yakınını Memur-Sen’in üyesi olarak görmek” dedi.
Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı sendikaların şube başkanları, yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeleri ile ilçe temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Saatçi, bazı açıklamalarda bulundu.
Saatçi, “Ülkemizin gelişmesi, ilerlemesi, insanlarımızın huzuru ve mutluluğu için sendika olarak üzerimize düşen ne varsa bugüne kadar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Çünkü biz bu ülkeyi karşılıksız seviyoruz. Devlet güçlüyse, millet güçlüdür, çalışanlar güçlüdür. Devleti zayıf olan ülkelerin huzurlu olması, yarınlarına güvenle bakabilmeleri mümkün değildir” dedi.
Yılmadan ve yorulmadan sendikal mücadele vermeye devam edeceklerini belirten Memur-Sen İl Başkanı Ahmet Saatçi açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“İlkelerimizden ve çalışma prensiplerimizden taviz vermedik. Tüm üyelerimize karşı dürüst olmaya, yapamayacağımız vaatlerde bulunmamaya, üyelerimizden gelen sorun ve çözüm önerilerini değerlendirmeye alarak yerelde çözülebilecek talepleri çözmeye, kamuoyu oluşturmaya, bizi aşan hususları Genel Merkezimize ileterek çözüme kavuşturmalarının takipçisi olduk. Bu çalışmalarımız Memur-Sen çalışanlarından destek gördüğü, Memur-Sen çalışanları tarafından takdir edildiği için lideriz. Kazanımların değişmez adresi olan Memur-Sen olarak mutluyuz, umutluyuz, gururluyuz.”
Saatçi, Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı sendikaların üye sayıları şöyle açıkladı: “Eğitim Bir-Sen 2516, Üniversite Eğitim Bir-Sen 258, Sağlık-Sen 2418, Diyanet-Sen 1094, Büro Memur-Sen 706, Bem-Bir-Sen 454, Toç-Bir-Sen 433, Birlik Haber-Sen 66, Bayındır-Memur-Sen 150, Enerji-Bir-Sen 59, Kültür Memur-Sen 49”
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim