Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ve Özel Kalem Müdürü İrfan Yiğit’in de yer aldığı ziyarette, Dernekler İl Müdürü Mustafa Bayrak, Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Burhan Şahin, Enerji Bir-Sen Şube Başkanı İsmail Temur, Toç-Bir-Sen Şube Başkanı Arzu Özkader ve Genç Memur-Sen Şube Başkanı Mustafa Şahinbaş hazır bulundu.

Memur-Sen’e iade-i ziyarette bulunan Belediye Başkanı Zeki Gül, vatanı ve milleti için çaba sarf eden tüm sendikaların destekçisi olduklarını ve onların yanlarında olduklarını ifade etti.

Çorum Belediyesi bünyesinde yer alan memurların daha huzurlu çalışabilmeleri adına sosyal denge sözleşmesini imzaladıklarını hatırlatan Gül, “Memur-Sen bize yabancı olan bir sendika değil. Ben de bilindiği üzere Eğitim-Bir-Sen’in kurucu başkanlığını yaptım. Ancak o dönemler sendikacılık adına çok geriydi. Şimdiki sendikacı arkadaşlarımızın, yöneticilerimizin ve üyelerimizin, hükümetimizin demokratikleşme ve sendikal faaliyetlere yaptığı katkıyı unutmamaları lazım. Üye kaydı için gittiğimiz kapıların tamamı yüzümüze kapanırdı. Memurların amirleri karşısında düşüncesini ifade etme ya da sendika ifadesini kullanmasının bile zor olduğu bir dönemden, bugün örgütlü ve profesyonelce çalışan sendikal mücadelenin içerisinde arkadaşlarımızı görmek onur verici. Vatanına, milletine, devletine bağlı tüm sendikaların çalışmalarını destekliyoruz. Yıkıcı, bölücü, terör destekleyici sendikaların da sendikal hareket değil de tetikçi birer unsur olduğunu belirtmek isterim. İnşallah bundan sonraki süreçte de hem ülkemizi hem de ilimize hizmet yarışında oluruz. Hizmet eden tüm memurlarımıza sendikacılarımıza ve özelde de Çorum Memur-Sen çalışanlarına ve yöneticilerine başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Zeki Gül’ün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen İl Başkanı Ahmet Saatçi, Çorum’un çevre illere göre yaşam standardının yüksek olduğunu söyledi.

Saatçi, “Çorum’a güzel hizmetler yapıyorsunuz. Memur-Sen olarak her zaman sizlerin yanındayız. Her zamanda destekçiniz olmaya devam edeceğiz. Çorum temiz ve planlı bir şehir. Çorum’da 11 bine yakın üyemiz var. Bu üyelerimiz belediyeden hizmet alıyorlar. Çorum Belediyesi tarafından verilen hizmetler çevre illere bakıldığında standartların üzerinde olduğunu görüyoruz. Sunmuş olduğunuz hizmetlerden ve yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim