Çorum Valiliği bünyesinde proje bürosu kurulduğu açıklandı. Vali Necmeddin Kılıç, yeni kurulan proje bürosunda görev alan ekiple birlikte “Melikgazi Özel Kent” projesi için çalışmalarına devam ettiklerini duyurdu.

Öte yandan Vali Necmeddin Kılıç, makamında AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak ve proje bürosu görevlilerinin katılımıyla bir toplantı düzenledi.

Vali Kılıç, Milletvekili Ceylan ve Uslu ile Başkan Gül sosyal medya hesaplarından toplantı hakkındaki açıklamalarında Çorum’un güncel konuları hakkında istişarede bulunduklarını dile getirdiler.

Öte yandan Vali Kılıç, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü ve Şehitler Günü nedeniyle düzenlenen yemeğin ardından Milletvekili Salim Uslu, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ve Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ile birlikte kentin kurulması düşünülen Hoyhoy Tepesi bölgesinde incelemelerde bulundu. Bu incelemeyi de sosyal paylaşım sitesinden duyurdu. Milletvekili Uslu da twetter hesabından yaptığı duyuruda “Cumhurbaşkanımız Erdoğan, ‘Dikey yapılaşmaya illerimizde, ilçelerimizde müsaade etmeyelim. Bizim mimari anlayışımızda yatay mimari esastır” sözünden yola çıkarak çalışmalarımıza başladık” görüşüne yer verdi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim