Çorum Halk Eğitimi Merkezi tarafından Yunus Emre Ortaokulu’nda açılan ‘Dolgu Bebek ve İğne Oyası Kursu’, anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Derya Alçin’in eğitimci olarak görev aldığı kursa katılan veliler, Barış Pınarı ve Pençe Harekatı’na katılan güvenlik güçleri için örgü atkı ve bere hazırladılar. El emeği-göz nuru ürünler, geçtiğimiz günlerde Yunus Emre Ortaokulu’nda düzenlenen programla, operasyon bölgesine gönderilmek üzere İl Jandarma Komutanlığı’na teslim edildi.

Düzenlenen programa Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. İlhan Uzunoğlu’nun eşi Yasemin Uzunoğlu, Çorum Kent Konseyi Başkanı Şahiste Uçar, Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyelerinden Firdevs Yalçın ve Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe katıldı.

Okul Müdürü Bülent Yıldırım ve bazı öğretmenlerin de hazır bulunduğu programa öğrenci velileri büyük ilgi gösterdi. Müdür Yıldırım, öğrencilerin kaleme aldığı mektupları da atkı ve berelerle birlikte askerlere ulaştıracaklarını söyledi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim