Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin olağan genel kurul toplantısı açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan, gençlik meclisinin aktif bir dönem geçirdiğini, bundan sonra da çalışmaların hızla devam edeceğine inandığını söyledi. Gençlik Meclisinin öncelikli hedefinin imanlı, ahlaklı bir gençlik yetişmesi için gayretli çalışmalar yapmak olduğunun altını çizen Turhan Candan, “15 Temmuz gecesi ve sonrası demokrasi nöbetlerinde Gençlik Meclisimiz ve Kadın Meclisimiz üzerine düşeni yaptı. Her daim meydanlarda oldu. Hep birlikte biz buradayız dedik. Gençlik meclisimize ve bütün gençlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
Mehmet Aşgın başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde Lütfü Alkan, Hakkı Can Ercelep, Fatih, Kıyıcak, Taha Furkan Metin, Merve İç, Furkan Mazman, Ali Necefzade, Süleyman Teryaki, Mehmet Akif Özkul, Muhammed Sağlam, Beyzanur Uygun ve Yasemin Köse yer aldı.
Seçim sonucu güven tazeleyen Aşgın, Gençlik Meclisi olarak çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini ve üzerlerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacaklarını ifade etti.


(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim