Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Medeniyet Konuşmaları”na her ay medeniyet tasavvuru alanında çalışmaları olan ünlü bir isim katılıyor. Bahar döneminde başlayan ve 15 Temmuz süreci nedeniyle ara verilen etkinlikler yarın Doç. Dr. Ömer Türker’in yapacağı sunum ile tekrar başlayacak.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “2016 yılı itibariyle başladığımız Medeniyet konuşmalarında bu zamana kadar Prof. Dr. Tahsin Görgün, Lütfi Bergen, Rasim Özdenören, Prof. Dr. Süleyman Seyfi Öğün, Prof. Dr. Ekrem Demirli ve Metin Karabaşoğlu önemli isimlerle Çorum halkını buluşturduk. Yarın başlayacak güz dönemi ile de yine önemli isimleri Çorum’a davet ettik. Güz dönemi ilk programını da Doç. Dr. Ömer Türker ile başlatıyoruz.” dedi.

Yeni dönemde Prof. Dr. Mustafa Şentop, Prof. Dr. M. Naci Bostancı, Prof. Dr. Yasin Aktay, Prof. Dr. İlhan Kutluer, Yrd. Doç. Dr. İbrahim Halil Üçer ve Cihan Aktaş gibi isimlerin Çorum’a gelerek medeniyet algısı üzerine konuşacağını söyleyen Başkan Külcü, tüm Çorum halkını yarın saat 18.00’da Turgut Özal Konferans Salonu’nda yapılacak olan “İbn-i Sina Düşüncesinde Medeniyet” konulu sunumu dinlemeye davet etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim