Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı yapıldı.
TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş başkanlığında önceki akşam gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri oylanarak kabul edildi. 2016 yılının ilk toplantısında bir araya gelen Meclis Üyeleri, Oda’nın aylık faaliyetlerini değerlendirdiler.
Toplantıda ilk olarak Meclis Başkanı Erol Karadaş, TSO Meclis Üyelerinden Okan Meroğlu’nun iş değişikliği yapması ve Çorum dışına taşınması nedeniyle Meclis üyeliğinin düştüğünü, yerine ise aynı meslek grubundan Duygu Akça’nın getirildiğini açıkladı.
Öte yandan Meclis’in yeni üyesi Duygu Akça, toplantıda hazır bulunarak ilk toplantısına katılmış oldu. Duygu Akça böylece Fatma Er ve Sevim Şahin’den sonra Çorum TSO Meclisi’nde görev alan üçüncü kadın üye oldu.
Daha sonra söz alan TSO Genel Sekreteri Murat Zeybel, Çorum Hitit Dernekler Federasyonu tarafından Çorumlu kadınların ürettiği hamur işi ve yöresel ürünlerin, başta Ankara olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinde pazarlanması ve kadın istihdam oranının artırılması amacıyla “Kadın Eli” isimli bir proje başlatıldığını belirterek; Derneğin, projeye destek sağlamak amacıyla düzenlediği yemek organizasyonuna katılmak isteyen TSO üyelerinin davetiye alabileceklerini hatırlattı.
Toplantının son bölümünde ise İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü’nden davet edilen yetkililer, “İşletmeler İçin Personel Servis Taşımacılığı Hakkında Bilgilendirme” başlıklı bir sunum yaptılar.


TSO Meclisi’nin yeni üyesi Duygu Akça

(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim