Yerel yönetimler iş kolunda kurulan ilk sendika olan ve ilk defa üyeleri adına Belediye yönetimleri ile toplu sözleşme imzalayan, bütün itirazlara ve engellemelere rağmen üyeleri adına kazanımlarını Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi kararıyla tescillettiren Tüm Bel Sen, yetkili olduğu Mecitözü Belediyesi ile daha önce yaptığı sözleşmesini yeniledi.
2016 ve 2017 yılını kapsayan bu iki yıllık sözleşme gereğince çalışanlara ilk yıl 400 TL, ikinci yıl ise 475 TL net olarak maaşlarına ilave olarak ödeme yapılacağı açıklandı.
Mecitözü Belediye Başkanı Ünal Yavuz, sözleşme sonunda yaptığı konuşmada, çalışan personeline her zaman elinden gelen tüm desteği vermeye çalıştığını ve yaptıkları hizmetlerden dolayı tüm personeline teşekkür ederek daha güzel çalışma ortamlarında güzel hizmetlere hep birlikte imza atacaklarına inandığını belirtti.
Tüm Bel-Sen Çorum Şube Başkanı Nevzat Veldet ise çalışanlarına ve emek dünyasına verdiği destek ve örnek davranışlarından dolayı Belediye Başkanı Ünal Yavuz’a teşekkür etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim